Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Q: 1. Bisa aku selaras kargo?

A: Manawa, layanan OEM & OEM bisa diwenehake.

Q: 2. Apa aku bisa nyampur macem-macem model

A: Ya, macem-macem model lan kategori bisa dicampur ing siji wadhah.

Q: 3. Carane sampeyan nindakake kontrol kualitas?

A: Kita duwe tim mriksa full-time, mriksa produksi saka materi, online lan packing, lan laporan pengawasan lan video bisa kasedhiya kanggo saben pesenan.

Q: 4. Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: Syarat pembayaran kita fleksibel. Biasane simpenan 30%, 70% marang salinan BL.

P: 5. Apa sampeyan duwe surat lisensi lan laporan tes

A: Surat resmi sing dilisensi bisa diwenehake kanggo kabeh produk sing dilisensi.Kanggo umume produk, laporan pengujian CE/EMC/EN71/EN62115/ROHS/PAH/ASTM-F963/AZO/GCC/EN 1888 bisa diwenehake.

Q: 6. Apa sampeyan nyedhiyakake layanan sawise dodolan?

A: Kita bakal nyedhiyani spare parts free kanggo klien kanggo saben pesenan, lan bakal nyedhiyani sawise-sales services.Any masalah, kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh wektu.

Q: 7.Klien sing sampeyan kerja sama saiki?

A: Kita minangka supplier Metro, Costco, Walmart, Coppel, lan akeh supermarket sing misuwur lan toko rantai pengecer.