Hubungi Kita

XIAMEN CHITUO IMP.& EXP.CO., LTD

alamat

Rm 4026, No.350 Changle Road, Distrik Huli, Xiamen 361000

Telp

0086 592-6037395

jam

Senin-Jumat: 9 am nganti 6 sore

Setu, Minggu: Tutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita